Au început întrecerile în ”Roland Garros”-ul de la Apa Serv Valea Jiului

Home Stiri la zi Au început întrecerile în ”Roland Garros”-ul de la Apa Serv Valea Jiului
Au început întrecerile în ”Roland Garros”-ul de la Apa Serv Valea Jiului

Succesul repurtat de nr. 1 mondial WTA, Simona Halep i-a stimulat pe iubitorii sportului cu racheta de tenis din cadrul Apa Serv Valea Jiului să coboare din birouri și de la secțiile societății din cele șase localități ale Văii Jiului, pe terenul de tenis într-o nouă ediție a apeciatului eveniment sportiv ”Cupa Apa Serv” la tenis de câmp, un fel de ”Roland Garros” de Valea Jiului.

Competițiile acestui eveniment sportiv au început astăzi, pe terenul de tenis cu zgură din spatele Școlii Sportive din municipiul Petroșani. Printre cei care au evoluat astăzi la fileu s-a numărat din directorul general al Apa Serv, Costel Avram, care nu a reușit să treacă însă de mai tânărul său coleg Florin Donisă, șeful Departamentului Exploatare al ASVJ. ”Poate și datorită succesului sportiv al Simonei Halep, poate și din dorința de a arăta că ”Mens sana in corpore sano” are valențe cât se poate de reale, am răspuns cu mare bucurie invitației colegilor mei de la Apa Serv și am participat la campionatul de tenis de câmp organizat sub genericul ”Cupa Apa Serv”. Se vede treaba că meciurile din prima zi au fost absolut corecte, din moment ce colegul Florin Donisa m-a dovedit în duelul de la fileu. Am învățat însă că în sport, mai ales în cel practicat de plăcere, important nu e cine câștigă, ci toți aceia care participă. În rest, ai învins, continuă; ai pierdut, continuă ! Felicitări deci, tuturor participanților ! Succes celor care merg mai departe spre trofeul ”Apa Serv”, a descris experiența de pe terenul de sport, Costel Avram.

Cupa Apa Serv la tenis de câmp continuă și marți, 26 iunie, iar pentru miercuri, 27 iunie 2018 sunt programate cele două finale.