Consilier local nou validat în legislativul din Petroșani

Home Administrație Consilier local nou validat în legislativul din Petroșani
Consilier local nou validat în legislativul din Petroșani

Componența Consiliului local al municipiului Petroșani s-a modificat din nou, începând de astăzi, după ce consilierii au luat act de decizia luată de Petre Drăgoescu de a renunța la calitatea de conslier local, după ce a fost găsit incompatibil de ANI, iar instanța de judecată a validat decizia ANI printr-o sentință ”definitivă.

Locul rămas astfel vacant în Consiliul local de la Petroșani a fost ocupat de următorul candidat pe listele PNL, în alegerile locale din iunie 2016. Acesta este Vlad Alexandru Lăutaru, președintele organizației de tineret a PNL Petroșani, fiul directorului Colegiului Național ”Mihai Eminescu” din Petroșani, prof. Alexandru Lăutaru.

Vlad Lăutaru a depus astăzi jurământul de învestitură, în cadrul ședinței Consiliului local. El va face parte din Comisia pentru dezvoltare economico-socială, buget, finanțe, administrarea domeniului public și privat, din Comisia pentru urbanism, realizarea lucrărilor publice, protecția mediului și ecologie, precum și din Comisia pentru servicii publice și comerț a Consiliului local al municipiului Petroșani.

”Astăzi am fost validat și am depus jurământul în consiliul local al municipiului Petroșani. Mulțumesc celor care au avut încredere în capacitatea mea de a reprezenta tineretul în consiliul local, și domnului primar Tiberiu Iacob Ridzi care a demonstrat de nenumărate ori că problemele și nevoile tinerilor sunt la fel de prioritare ca și restul domeniilor. În continuare am să vă țin la curent cu activitatea mea din consiliul local al municipiului Petroșani!
Să fie într-un ceas bun”, a declarat consilierul local Vlad Lăutaru.

Noul consilier local municipal are 27 de ani, este absolvent al Universității de Științe Agricole și Medicină Veterniară din Timișoara, este administrator al unei firme private, dar și angajat în cadrul INCD-INSEMEX Petroșani.