Premiu pentru cea mai bună absolventă de gimnaziu din Valea Jiului, din partea Consiliului local Petroșani

Home Administrație Premiu pentru cea mai bună absolventă de gimnaziu din Valea Jiului, din partea Consiliului local Petroșani

În opinia primarului municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi, performanța și, mai ales, excelența, în educație trebuie să fie recompensate și de către administrația locală.

Din acest considerent, primarul Tiberiu Iacob Ridzi a propus astăzi Consiliului local Petroșani aprobarea unui fond de premiere din care să fie recompensată Diana Maria Beţa, singura elevă din Petroşani şi una dintre cele două de la nivelul judeţului Hunedoara care au obţinut media generală 10,00 la Evaluarea Naţională. Aceasta va primi din partea Administraţiei publice locale suma de 1000 de lei, de la Bugetul local.

De asemenea, tot la propunerea prmarului Tiberiu Iacob Ridzi, Consiliul local Petroșani a aprobat ca și cele două cadre didactice care au îndrumat-o în materiile de examen, respectiv profesoara de Limba Română – Maria Pop şi cea de Matematică – Steluța Chifor , vor fi premiate de municipalitate pentru rezultatele remarcabile ale elevei lor, fiecare cu suma de 500 de lei.

”Elevii sunt cartea de vizită a municipiului nostru, întrucât prin rezultatele lor aduc cinste comunității noastre. Suntem cu toții onorați de rezultatul remarcabil al elevei Diana Maria Beța, o remarcabilă elevă a Școlii I.G. Duca, singura din Valea Jiului care a obținut media generală 10 la examenul de evaluare națională de la finalul clasei a VIII-a. Pentru aceste rezultate, care contribuie la creșterea prestigiului și imaginii școlii din Petroșani, am considerat necesar să o premiem atât pe meritoasa absolventă, cât și pe cei doi dascăli care s-au ocupat de pregătirea ei la limba romnă și matematică”, a declarat primarul Tiberiu Iacob Ridzi.