Primii câștigători în competițiile ”Nedeii Vulcănene”, micii fotbaliști de la Școala 4

Home Stiri la zi Primii câștigători în competițiile ”Nedeii Vulcănene”, micii fotbaliști de la Școala 4
Primii câștigători în competițiile ”Nedeii Vulcănene”, micii fotbaliști de la Școala 4

Prima competiție sportivă dijn programul ediției din acest an a Nedeii Vulcănene la fotbal și-a desemnat câștigătorii. Mai mult, președintele Comisiei de Cultură a Consiliului local Vulcan, Pompiliu Barbu apreciază că noua generație de iubitori ai fotbalului este o adevărată pepinieră de talente.

”La meciurile de marți după-amiază, care au deschis programul sportiv al Nedeii, meciuri disputate pe Stadionul Municipal între echipele de elevi de la școlile din Vulcan, s-a remarcat talentul nativ al fotbaliștilor juniori, care pot deveni profesioniști ai sportului cu balonul rotund. Rezultatele meciurilor au stabilit ordinea premiilor acordate de Consiliul Local și Primăria Municipiului Vulcan, premii constând în sume de câte 250 lei și diplome”, a declarat consilierul local Pompiliu Barbu.

Astfel, pe podiumul campionatului de fotbal rezervat elevilor din clasele a III-a și a IV-a de la școlile gimnaziale din Vulcan au urcat:

Premiul I – Școala Gimnazială Nr.4
Premiul II – Colegiul Tehnic Mihai Viteazul – Școala Gimnazială nr.5
Premiul III – Școala Gimnazială nr.6

Cele trei echipe au fost însoțite de profesorii de sport: Dumitru Amaxinoae (de la Școala nr. 4), Elvis Stan (de la Școala nr. 5) și Rozalia Cîmpean (de la Școala nr.6).

Marți, 26 iunie 2018, începând cu ora 16, sunt programate meciurile elevilor din clasele a V-a și a VI-a.