Seminar de afaceri gratuit pentru firmele mici și mijlocii din județul Hunedoara

Sâmbătă, 30 iunie 2018, începând cu ora 11.00, în sala „Spiru Haret” a Inspectoratului Școlar Județean Hunedoara va avea loc o întâlnire dedicată mediului de afaceri hunedorean și celor care doresc să înceapă o afacere.

Organizatorii evenimentlui sunt: Instituția Prefectului – județul Hunedoara, Agenţia pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Atragere de Investiţii şi Promovare a Exportului Timişoara împreună cu Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat și Camera de Comerț și Industrie Hunedoara.

Evenimentul va fi onorat de prezența doamnei Paula PÎRVĂNESCU, secretar de stat și coordonator al domeniilor: investiții străine, antreprenoriat și programe pentru IMM, mediu de afaceri în Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat.

Potrivit unui comunicat al Instituției Prefectului Județului Hunedoara transmis redacției, temele abordate în cadrul întâlnirii vor fi următoarele:

  1. Măsuri de reglementare și modernizare a cadrului de business;
  1. Brexit – avantajele pentru mediul de afaceri român și oportunitățile de afaceri;
  1. Prezentare – „Invest Romania /A strategic choice”;
  1. Prezentare – „ IMM Invest Romania”;
  1. Prezentarea programului „Investeşte în tine” – programul de credite garantate de stat cu dobândă zero;
  1. Prezentarea programelor naționale derulate de către Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat;
  1. Programele ”START-UP NATION ROMANIA”, ”START-UP DIASPORA”, ”START-UP PLUS” pentru stimularea înfiinţării de noi întreprinderi mici şi mijloci.