Mirii de aur ai Vulcanului, premiați la ”Nedeia vulcăneană”, au sărbătorit la Pasul Vîlcan

Home Administrație Mirii de aur ai Vulcanului, premiați la ”Nedeia vulcăneană”, au sărbătorit la Pasul Vîlcan
Mirii de aur ai Vulcanului, premiați la ”Nedeia vulcăneană”, au sărbătorit la Pasul Vîlcan

De câțiva ani buni a devenit o frumoasă tradiție la Vulcan ca, în suita de activități din cadrul ”Nedeii Vuclănene” să fie inclusă și sărbătoarea dedicată seniorilor comunității care aniversează ”nunta de aur”.

Așa se face că și în acest an, ziua de joi a Nedeii Vulcănene a fost rezervată, în bună măsură, întâlnirii reprezentanților administrației publice locale cu cei și cele care și-au împlinit jubileul căsătoriei. Festivitatea de premiere a celor 36 de cupluri care au împlinit în 2018, nu mai puțin de 50 de ani de mariaj s-a desfășurat, anul acesta, în premieră, la punctul de Apres Ski din Pasul Vîlcan. Toate celelalte repere ale acestei festivități au semănat foarte mult cu cele din anii anteriori. Florile, darurile pentru miri, muzica, dansul și felicitările au fost oferite tuturor cu același respect, apreciere și recunoștință, ca în fiecare an.

”Pentru că ne aflăm într-un an special și pentru că semicentenarul vieții de familie este o performanță unică, ne-am propus să le oferim mirilor de aur din acest an ai Vulcanului o sărbătoare la înălțime. De aceea, festivitatea în care am sărbătorit împreună cu dânșii nunta de aur a avut loc sus în munte, la Pasul Vîlcan, acolo unde mulți dintre cei sărbătoriți nu au mai ajund de foarte multă vreme. M-am bucurat să le fiu alături, să le vorbesc și să le mulțumesc pentru întreaga lor activitate prfesională și de viață pe care au desfășurat-o în comunitatea Vulcanului. Le doresc viață lungă, sănătate și mulți ani fericiți, împreună !”, a declarat primarul Gherghe Ile.

Pe lângă diplomele de fidelitate și premiile aferente acestora, mirii de aur ai Vulcanului au avut parte și de încă o nuntă ca-n povești, cu muzică și voie bună într-un cadru natural de excepție.