Programele destinate investitorilor hunedoreni, prezentate într-un seminar de afaceri sub egida Prefecturii Hunedoara

Sub egida Instituției Prefectului – județul Hunedoara, a Agenţia pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Atragere de Investiţii şi Promovare a Exportului Timişoara și a Camerei de Comerț și Industrie Hunedoara, sâmbătă, 30 iunie 2018, la Deva, a avut loc o întâlnire între reprezentanți ai mediului de afaceri hunedorean și autorități.

Evenimentul a fost onorat de prezența doamnei deputat Natalia Elena Intotero, ministrul pentru Românii de Pretutindeni și a doamnei Paula Pîrvănescu, secretar de stat în ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț şi Antreprenoriat. Potrivit prefectului județului Hunedoara, Tiberiu Fabius Kiszely, întâlnirea a fost dedicată mediului de afaceri hunedorean și celor care doresc să înceapă o afacere, iar temele abordate au privit măsurile de reglementare și modernizare a cadrului de business din România și prezentarea principalelor programe naționale derulate de către Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat.

De asemenea, reprezentanții mediului de afaceri au avut posibilitatea să afle și noutățile pe care programele ”START-UP NATION ROMANIA” și ”START-UP DIASPORA” le aduc anul acesta pentru stimularea înfiinţării de noi întreprinderi mici şi mijloci.

La dialog au participat și parlamentari de Hunedoara, respectiv deputatul Ilie Toma și senatorul Viorel Sălan, reprezentanți ai băncilor partenere în cadrul programul „Start-Up Nation România”, ai Fondului Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii și ai mai multor instituții hunedorene.