Premiu pentru eleva de zece de la BAC din partea Primăriei Petroșani

Home Administrație Premiu pentru eleva de zece de la BAC din partea Primăriei Petroșani

Absolventa Colegiului Național ”Mihai Eminescu” din Petroșani, Iulia Ștefania Corici care a obținut singura medie generală de 10 din Valea Jiului și una din cele două de la nivelul județului Hunedoara, la examenul de Bacalaureat, dar și profesorii care au îndrumat-o spre această performanță școlară vor fi premiați de administrația locală de la Petroșani.

Primarul municipiului Petroșani, Tibiu Iacob Ridzi se declară încântat de faptul că și o absolventă de liceu din Petroșani a reușit o astfel de performanță, după ce o altă elevă din Petroșani a reușit o performanță similară la examenul de capacitate. ”La fel cum s-a întâmplat şi în cazul elevei de 10 de la Evaluarea Naţională, evident că şi pentru Iulia Ștefania Corici, de la Colegiul Național Mihai Eminescu din Petroșani, vom acorda un premiu de merit pentru peformanța cu care onorează întreaga noastră comunitate. Premiul pe care il vom acorda va fi de 1.000 de lei, în timp ce profesorii acesteia vor fi premiaţi cu câte 500 de lei. Deja am întocmit docmentațiile pentru aprobarea nei hotărâri de Consiliu local în acest sens, pe care o voi spune aprobării consilierilor locali la proxima ședință” a declarat  primarul municipiului Petroşani, Tiberiu Iacob – Ridzi.

În județul Hunedoara, la bacalaureatul din acest an s-au înregistrat doar două medii generale de 10, una fiind a Iuliei Corici, iar o alta find obținută de Mihai Andrei Lazăr, absolvent al Colegiului Național Iancu de Hunedoara din Hunedoara.