Concertul de la Maastricht al lui André Rieu și „Johann Strauss Orchestra”, live la Cinematograful Luceafărul

Home Cultură Concertul de la Maastricht al lui André Rieu și „Johann Strauss Orchestra”, live la Cinematograful Luceafărul
Concertul de la Maastricht al lui André Rieu și „Johann Strauss Orchestra”, live la Cinematograful Luceafărul

Cinematograful ”Luceafărul” din municipiul Vulcan vă prezintă și în acest an, transmisiunea live de la Maastricht a concertului anual susținut de André Rieu și „Johann Strauss Orchestra”. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 28 iulie 2018, de la ora 20,00 și va fi difuzat doar o singură dată.

Ediţia 2018 a concertului lui André Rieu are ca şi temă centrală, celebrarea iubirii. ”Concertul „Amore – My Tribute to Love”, este tributul meu pentru dragostea pe care o port muzicii şi celor 2 familii: soţiei şi copiilor, cît şi bineînţeles orchestrei mele „Johann Strauss”, familii care mi-au fost alături în concerte de mai bine de 30 de ani. Concertul vine în urma lansării albumului meu „Amore”, care conţine versiuni proprii ale melodiilor de dragoste din lumea muzicii clasice şi a folclorului internaţional”, a declarat André Rieu.

Concertele, care se ţin în ambianţa superbă a pieţei medievale din Maastricht-Olanda, oraşul natal al lui André, oferă o experienţă de neuitat. Fanii din toate colţurile lumii se adună anual pentru a viziona interpretările lui André Rieu alături de orchestra sa „Johann Strauss”, un ansamblu alcătuit din 60 de muzicieni, dar şi soprane, tenori cît şi invitaţi speciali care îi sunt mereu alături. Concertele sunt pline de umor, distracţie şi emoţie pentru toate vîrstele.

În premieră pentru publicul din România care poate viziona live concertul, exclusiv în cinematografe, acesta va fi subtitrat în limba română, ceea ce aduce un maxim de confort celor care nu vorbesc limba engleză, dar îşi doresc să înţeleagă dialogurile pe care André le poartă cu invitaţii săi.

Biletele pentru acest eveniment muzical de excepție s-au pus în vânzare la caseria Cinematografului Luceafărul. Rezervați-vă din timp ocazia de a participa la un eveniment muzical unic în lume. Locurile sunt limitate.