Înscrieri on-line pentru admiterea la Universitatea din Petroșani

Home Educație Înscrieri on-line pentru admiterea la Universitatea din Petroșani
Înscrieri on-line pentru admiterea la Universitatea din Petroșani
Candidații care doresc să urmeze cursurile de licență și master la facultățile din cadrul Universității din Petroșani se pot înscrie pentru admitere nu doar la Centrele de înscriere, ci și on-line, începând cu data de 9 iulie ora 0, utilizând un smart phone, o tabletă sau un laptop, și parcurgând în 15 minute cei 8 pași ai modulului de admitere on line.
”Universitatea noastră se înscrie astfel în rândul celor care utilizează facilitățile tehnologiei moderne, inclusiv pentru a gestiona admiterea și pentru a facilita înscrierea candidaților. Invităm absolvenții de bacalaureat și pe toți cei interesați să urmeze cursurle Universității noastre să apeleze la această modalitate simplă și eficientă pentru înscriere”, spune prof.univ.dr.ing. Eduard Edelhauser, coordonatorul Centrului de admitere, prorectorul pentru management universitar al Universității din Petroșani.
Acesta precizează însă că, pentru moment, taxa de înscriere se plăteşte la casieria Universităţii din Petroşani , sau prin ordin de plată cu specificația UNIVERSITATEA DIN PETROSANI, CUI 4374849, Trezoreria Petrosani, RO81 TREZ 3682 0F33 0500 XXXX, a se specifica: facultatea pentru care se face plata, numele și prenumele candidatului, urmnd ca o copie electronică a chitanţei sau ordinului de pată să fie încărcată în sistemul la pasul 8 al procedurii de înscriere. În curând va fi însă disponibilă și plata online a acestei taxe, prin Netopia (SMS sau Card).