Expoziție de artă plastică și fotografie la Galeria de artă din Lupeni / ”Arta între relaxare şi pasiune”

Home Administrație Expoziție de artă plastică și fotografie la Galeria de artă din Lupeni / ”Arta între relaxare şi pasiune”
Expoziție de artă plastică și fotografie la Galeria de artă din Lupeni / ”Arta între relaxare şi pasiune”

Galeria de Artă ”Iosif Tellmann din Lupeni a găzduit astăzi, în cadrul programului cultural al ”Zilelor Municipiului Lupeni”, expoziția de artă plastică și fotografică a fraților Izabella și Peter Bot, doi tineri artiști pasionați și talentați din această localitate.

Intitulată ”Arta între relaxare şi pasiune’’ expoziția artiştilor Izabella şi Peter Bot, vernisattă astăzi la Lupeni, a adus în fața publicului iubitor al acestor genuri de artă, nu mai puțin de 40 de lucrări, desen şi fotografie reprezentând portrete, peisaje , flori, pãsãri ori abstract, expuse de simezele galeriei ”Iosif Tellmann”.

De-a lungul timpului, cei doi artiști au participat la diferite concursuri de artã, au avut de asemenea expoziții la Bacãu şi Arad, obţinând numeroase premii şi trofee, nu doar la concursuri de artă plastică sau fotografică, ci și la diverse concursuri de muzicã uşoară.

La vernisajul de astăzi au participat și primarul municipiului Lupeni – Lucian Resmeriţã, președintele Comisiei de cultură a Consiliului local Lupeni – prof. Rodica Câmpean, dar și numeroși membri ai Asociaţiei Culturale ,,Iosif Tellmann” și iubitori de artă din municipiul Lupeni.

Text&foto: Antoneta Duban