Concurs inedit la Castelul Corvinilor: West Bartending Challenge

Home Reportaj Concurs inedit la Castelul Corvinilor: West Bartending Challenge
Concurs inedit la Castelul Corvinilor: West Bartending Challenge

West Bartending Challenge – Etapa Hunedoara este prima competiție de show de bar din județul nostru. Scopul acestui eveniment este de a dezvolta industria ospitalității din județul Hunedoara și, în același timp, de a promova obiectivele turistice din județ.

Competiția se desfășoară în data de 17 iulie 2018, în curtea exterioară a Castelului Corvinilor, pe tot parcursul zilei și va fi împărțită în două etape, prima fiind cea de calificări, iar cea de-a doua – finala. Etapele vor fi despărțite de o pauză de masă. De asemenea, va exista și o probă specială, în cadrul căreia va fi premiat cel mai bun cocktail. La finalul competiției, va avea loc premierea primilor trei clasați.

De asemenea, competiția va oferi o imagine asupra serviciilor profesionale de bar și șansa de a întâlni profesioniști din domeniu.

Competiția are caracter internațional, cu participanți din România, Bulgaria, Anglia și Italia, iar principalul susținător al evenimentului este Valentin Luca, dublu campion mondial la Flair Bartending.

West Bartending Challenge – Etapa Hunedoara face parte din West Bartending Tour, un preview pentru Romania Flair Tour, care se dorește a fi cel mai mare turneu de flair bartending din România.