Spectacol și antren pe gustul tuturor, la ”Zilele Municipiului Lupeni” – ediția 2018

Home Administrație Spectacol și antren pe gustul tuturor, la ”Zilele Municipiului Lupeni” – ediția 2018
Spectacol și antren pe gustul tuturor, la ”Zilele Municipiului Lupeni” – ediția 2018

Mii de oameni s-au bucurat, la finalul săptămânii trecute de atmosfera electrizantă de la concertele de gală ale ediției din acest an a ”Zilelor Municipiului Lupeni”. Firesc, dacă avem în vedere fie și doar faptul că, în cele trei zile de spectacole, pe scena în aer liber din Parcul Copiilor de la Bărbăteni au urcat, rând pe rînd, zeci de tineri talentați din municipiul Lupeni și din întreaga Vale a Jiului, dar și artiști consacrați, precum Conect-R, Hevito, Jul Baldovin, Ralflo, Diana Delis și alții, care au făcut publicul să freamăte la melodii de top din repertoriul lor, așa cum artiști precum Constantin Enceanu, Ionică Moroșanu, Gabi Nicolae, Cornel Todea sau Teodora Filip au deschis pofta de joc și voie bună a spectatorilor care au venit la acest eveniment.

Printre aceștia s-a aflat și senatorul de Hunedoara, Cristian Resmeriță care s-a declarat încântat de atmosferă și mulțumit de o reîntâlnire într-un asemenea cadru cu cetățenii din orașul său natal. ”Am avut parte de un excelent final de săptămână aici, acasă, la Lupeni, în mijlocul oamenilor care-mi sunt dragi și alături de care mă simt întotdeauna bine. Mă bucur că și în acest an, Zilele Municipiului Lupeni au fost pe gustul oamenilor, că s-au bucurat de o participare și implicare mare din partea oamenilor și felicit echipa de organizare pentru acestei zile frumoase pe care ni le-au oferit tuturor”, a spus senatorul Cristian Resmeriță.

Încântați de atmosfera de la Lupeni, de gazde și mai ales de publicul spectator s-au declarat și artiștii invitați anul acesta la spectacolele ”Zilelor Municipiului Lupeni”. Un eveniment care, firesc, s-a încheiat cu aplauze și cu un excepțional foc de artificii.

”Am încheiat cu bine o nouă ediție a Zilelor Municipiului Lupeni. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care, într-un fel sau altul, s-au implicat în organziarea și buna desfășurare a evenimentelor din programul cultural-artistic și în cel sportiv care s-au derulat timp de o săptămână. Le mulțumesc artiștilor care au făcut realmente spectacol la Lupeni și, nu în ultimul rând, țin să le mulțumesc cetățenilor din orașul nostru pentru că au fost prezenți la acest eveniment pe care Primăria municipiului Lupeni și Consiliul local le organizează pentru oameni, la dorința acestora. Tuturor, deci, calde și sincere mulțumiri !”, a declarat, la rândul său, Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.