Angajații Apa Serv au sărbătorit o zi specială între oameni de ispravă

Home Stiri la zi Angajații Apa Serv au sărbătorit o zi specială între oameni de ispravă
Angajații Apa Serv au sărbătorit o zi specială între oameni de ispravă

Ziua Sfântului Ilie nu este doar o sărbătoare religioasă, așa cum nu este doar Ziua Aviației Române. În România, printr-o decizie legislativă, ziua de 20 Iulie este declarată a fi și Ziua Lucrătorului din Serviciile Publice de Alimentare cu Apă și Canalizare.

Evident, la o așa sărbătoare, ca de fiecare dată când vine vorba despre acțiunile de socializare sau, mai modern spus, de team-building, organizate de conducerea Apa Serv Valea Jiului, o bună parte dintre salariații operatorului de apă și canalizare din Valea Jiului au răspuns ”prezent” la marcarea acestui eveniment de sărbătoare, găzduit în ambianța frumoasă de la complexul turistic Jieț din Petrila.

”Am sărbătorit Ziua Lucrătorului din Serviciile Publice de Alimentare cu Apă și Canalizare, împreună cu o bună parte din colectivul de la Apa Serv, dar și alături de câțiva oaspeți dragi nouă, într-un team building cu foarte mult sport, în care unii au evoluat pe teren iar alții i-au încurajat din tribune”, a declarat Costel Avram, directorul general al ASVJ.

Astfel, în cadrul unei zile dedicată eminamente sportului, echipele reprezentând diverse secții și servicii din cadrul Apa Serv Valea Jiului și-au disputat, pe terenul de sport, Cupa Apa Serv la fotbal (eveniment sportiv ajuns la cea de-a doua ediție), respectiv Cupa Apa Serv la handbal feminin (eveniment sportiv organizat în premieră). În finala competiției de fotbal, echipa celor de la Stațiile de tratare și epurare a apei i-au întrecut pe cei de la ”birouri” – echipa TESA de la sediul central ASVJ, devenind noii campioni ai Apa Serv la fotbal. Pentru locurile III și IV s-au întrecut echipele Secțiilor teritoriale de la Petrila, respectiv de la Vulcan-Lupeni-Uricani, petrilenii dovdindu-se de această dată mai buni pe terenul de sport.

În competiția de handbal rezervată doamnelor ș domnișoarelor de la Apa Serv, echipa celor de la Serviciul Comercial a ieșit învingătoare din meciul cu colegele din TESA-Sediu Central, adjudecându-și prima ediție a Cupei Apa Serv la handbal, după o serie de meciuri aprig disputate, în care dăruirea și spiritul de luptă de pe teen a atins deseori cote dramatice.

Toți participanții au primit diplome, iar câștigătorii au avut parte și de cupe personalizate dar și de mingi de fotbal și alte premii oferite de organizatori. Premierea a fost efectuată de echipa de management a Apa Serv Valea Jiului, cărora li s-a alăturat și primarul Vulcanului, Gheorghe Ile, în calitatea sa de președinte al ADI APA Valea Jiului. ”Desigur, merită felicitați colegii noștri din echipa stațiilor de tratare care au câștigat ediția a doua a Cupei Apa Serv la fotbal, așa cum merită felicitată echipa de la serviciul Comercial care au câștigat prima ediție a Cupei Apa Serv la handbal feminin. În aceeași măsură, felicitări li se cuvin tuturor colegilor noștri care s-au angrenat în competițiile sportive de astăzi și, mai ales, în organizarea unei zile speciale pentru toți participanții. Le mulțumesc tuturor colegilor mei, îi mulțumesc și domnului primar Ile Gheorghe care ne-a fost alături și de această dată la sărbătoarea noastră și transmit tuturor lucrătorilor în cadrul serviciilor publice de alimentare cu apă și canalizare, din Valea Jiului, din județul Hunedoara și din țară, gândurile mele bune și urarea de La mulți ani și succes în activitate”, spune Costel Avram, diretorul general al Apa Serv. 

La rândul său, primarul Gheorghe Ile apreciază că activități de acest fel au rolul de a suda o echipă, de a face ca angajații să aprecieze mai mult locul de muncă în care-și desfășoară activitatea, dar și aducă un plus de imagine unui operator de servicii de importanța pe care o are Apa Serv. ”Îl felicit pe domnul Costel Avram pentru că, dincolo de activitatea economică de la Apa Serv, are în vedere și realizarea unor astfel de evenimente destinate consolidării relației dintre angajații firmei. Am petrecut câteva ore frumoase în compania unor oameni de ispravă, pe care îi felicit pentru evoluția lor pe terenul de sport și pentru felul în care știu să demonstreze tuturor că, la bine și la greu, sunt întodeauna o echipă adevărată. Succes mai departe și La mulți ani”, a decarat primarul Gheorghe Ile.