Doi judecători hunedoreni, eliberați din funcție de Președintele României

Home Stiri la zi Doi judecători hunedoreni, eliberați din funcție de Președintele României

Doi judecători de la Tribunalul Hunedoara au fost eliberați din funcție în aceste zile, prin Decret semnat de președintele României, Klaus Iohannis, ca urmare a indeplinirii condițiilor de pensionare.

Este vorba despre judecătorii Irina Tănăsescu şi Ioan Drăgan. Prin intemediul unui comunicat de presă prmit la redacție, Tribunalul Hunedoara adresează mulţumiri, doamnei judecător Irina Tănăsescu şi domnului judecător Ioan Drăgan, pentru întreaga carieră şi pentru profesionalismul şi colegialitatea de care au dat dovadă.

Judecătorul TĂNĂSESCU IRINA şi-a desfăşurat activitatea de judecător la Judecătoria Deva în perioada 1990 – 1998, iar la Tribunalul Hunedoara în perioada 1998 – prezent. A fost preşedintele Secţiei de litigii de muncă şi asigurări sociale a Tribunalului Hunedoara în perioada 2006 – 2013 şi a ocupat, prin delegare, funcţia de vicepreşedinte la Tribunalul Hunedoara  în perioada 21.03.2018 – prezent

Judecătorul DRĂGAN IOAN şi-a desfăşurat activitatea de judecător la Judecătoria Hunedoara  în perioada 1995 –1997, la Judecătoria Deva în perioada 1997 –2002, iar la Tribunalul Hunedoara  în perioada 2002 – prezent, activând în cadrul Secţiei a II-a civilă, de contencios administrativ şi fiscal.

”Întreaga noastră apreciere şi consideraţie cu ocazia pensionării!”, a preciat Mihaela Carmen Timișan, Președintele Tribunalului Hunedoara.