Monica Țugulea aduce în Valea Jiului trofeul unui festival de muzică din Craiova

Home Cultură Monica Țugulea aduce în Valea Jiului trofeul unui festival de muzică din Craiova
Monica Țugulea aduce în Valea Jiului trofeul unui festival de muzică din Craiova

Peste 200 de concurenți au urcat anul acesta pe scena celei de-a doua ediții a Festivalului internațional de muzică pentru copii și tineri ”Iubesc muzica” de la Craiova. Aceștia au evoluat, pe mai mute secțiuni, în fața juriului și a publicului, într-o frumoasă competiție a talentului.

Spre bucuria noastră, trofeul acestui festival muzical a ajuns în Valea Jiului, după ce, de pe acum cunoscuta artistă din Vulcan, Monica Țugulea și-a adjudecat Marele Premiu și Trofeul acestui eveniment artistic de excepție.

”Pentru că într-adevăr Iubesc Muzica, am participat la toate secțiunile acestui festival de la Craiova, un festival pentru care m-am pregătit intens în ultimele săptămâni, împreună cu profesorul meu Tiberiu Coconeț, căruia doresc să-i dedic, de altfel, acest trofeu”, a declarat Monica Țugulea.

Pentru tânăra artistă de succes din Valea Jiului, vacanța înseamnă după cum se vede, muncă, pregătire intensă și spectacole. Iar cel de la Craiova a fost doar unul din seria unei veri fierbinți ce stă să înceapă.

Felicitări și succes mai departe, Monica Țugulea !