Turismul și educația, atuurile Văii Jiului în opinia consulului Germaniei la Sibiu

Home Administrație Turismul și educația, atuurile Văii Jiului în opinia consulului Germaniei la Sibiu
Turismul și educația, atuurile Văii Jiului în opinia consulului Germaniei la Sibiu

Municipiul Petroșani a primit astăzi vizita unui oaspete de marcă, în persoana Excelenței Sale Hans Erich Tischler, Consulul Republicii Federale Germania la Sibiu. Acesta a fost primit la sediul Primăriei municipiului Petroșani de către primarul Tiberiu Iacob Ridzi, împreună cu care a avut o serie de discuții pe tema posibilității dezvoltării unor relații de parteneriat între mediul de afaceri din Germania și cel din România.

”Astăzi am primit vizita Excelenței sale, Hans Erich Tischler, Consulul Republicii Federale Germania la Sibiu, căruia îi mulțumesc pentru deschiderea demonstrată și față de intersul său pentru regiunea noastrp. Consulul german mediază, prin acțiunile sale diplomatice, relațiile de colaborare dintre administrația publică locală și mediul de afaceri german”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani. 

La rândul său, Excelența sa Hans Erich Tischler a apreciat eforturile autorităților locale din municipiul Petroșani, dar și cel al autorităților județene de a dezvolta învățământul dual, prin care țara noastră își pregătește o nouă generație de specialiști în diverse meserii, devenind astfel din ce în ce mai atractivă pentru investitorii străini. În același timp, consulul Germania la Sibiu a remacat că Petroșaniul și Valea Jiului, în general, disune de oportunităţi turistice care trebuiesc exploatate.