Au început înscrierile pentru competițiile sportive de la ”Zilele orașului Uricani”

Home Administrație Au început înscrierile pentru competițiile sportive de la ”Zilele orașului Uricani”
Au început înscrierile pentru competițiile sportive de la ”Zilele orașului Uricani”

Primăria și Consiliul local al orașului Uricani vor organiza și în acest an, la finele lunii august, ”Zilele orașului Uricani”. Acestea vor cuprinde o serie de evenimente cultuale, artistice și de divertisment, dar și un program sportiv complex, cu campionate de fotbal, tenis cu piciorul, tenis de masă, șah și table.

Potrivit primarului orașului Uricani, Dănuț Buhăescu, în vederea bunei organizări a evenimentelor sportive, unele campionate vor debuta încă de la începutul lunii august. De altfel, la Primăria Uricani au început deja înscrierile pentru cei care doresc să participe la competițiile spotive din cadrul Zilelor orașului Uricani – ediția 2018.

”Am început încă din 20 iulie înscrierile pentru campionatul de fotbal, care se va desfășura între 1 august și 1 septembrie 2018. Invit și pe această cale, cetățenii care doresc să participe la această competiție să vină să se înscrie la secretariatul Primăriei din orașul Uricani. Tragerea la sorți a grupelor pentru echipele de fotbal va avea loc astăzi, la ora 13,00 la Primărie. De asemenea, cei care doresc să participe la celelalte competiții spotive din cadrul Zilelor Orașului, pot face acest lucru până în data de 24 august. Toate detaliile legate de condițiile de participare sunt afișate la sediul Primăriei”, precizează primarul Dănuț Buhăescu.

Zilele orașului Uricani vor avea loc în perioada 24 august – 1 septembrie 2018.