Ministrul Natalia-Elena Intotero a prezentat raportul de activitate al MRP pentru semestrul I al anului 2018

Home Stiri la zi Ministrul Natalia-Elena Intotero a prezentat raportul de activitate al MRP pentru semestrul I al anului 2018
Ministrul Natalia-Elena Intotero a prezentat raportul de activitate al MRP pentru semestrul I al anului 2018
Ministrul pentru Românii de Pretutindeni, Natalia-Elena Intotero, a susținut luni, 30 iulie, o declarație de presă în care a făcut public bilanțul Ministerului pentru Românii de Pretutindeni (MRP), aferent primului semestru al anului 2018, și stadiul angajamentelor bugetare din programul de guvernare 2018-2020.
Demnitarul a prezentat principalele linii de acțiune si proiectele proprii derulate de MRP în primele 6 luni ale acestui an, precum și stadiul proiectelor destinate românilor din afara granițelor.
Raportul de activitate include, de asemenea, detalii despre finanțările acordate organizațiilor și asociațiilor românilor de pretutindeni, ale căror proiecte au fost aprobate în sesiunile de evaluare din cursul acestui an, precum și despre parteneriatele încheiate de MRP. În bilanțul prezentat, ministrul Natalia-Elena Intotero a făcut referire și la modificările legislative inițiate de MRP și la propunerile de măsuri în vederea stimulării reinserției socio-profesionale a românilor de peste hotare care decid să se întoarcă în România.
Rapotul ministrului Românilor de Pretutindeni poate fi consultat în integralitate pe situl MRP.