Pachete gratuite pentru dezvoltarea afacerilor, pentru firmele din județul Hunedoara și Regiunea Vest

Home Economie Pachete gratuite pentru dezvoltarea afacerilor, pentru firmele din județul Hunedoara și Regiunea Vest
Pachete gratuite pentru dezvoltarea afacerilor, pentru firmele din județul Hunedoara și Regiunea Vest

Nu mai puțin de 55 de firme din județul Hunedoara pot avea oportunitatea de a beneficia de pachete de servicii gratuite pentru dezvoltarea afacerilor, prin intermediul unui proiect european derulat de Euro Jobs Petroșani.

Potrivit coordonatorilor proiectului intitulat ”Unii reacționează. Liderii anticipează!”, firmele care optează să se înscrie în acest program pot beneficia gratuit de implementarea unui sistem de managemet performant de tip ISO, de întocmirea unei Strategii de dezvoltare a afacerii precum și de cursuri de formare profesională pentru administratori și personalul cu funcții de conducere. În plus, Euro Jobs pune la dispoziția partenerilor aplicanți la acest program, tot gratuit, un soft IT prin care poate fi evaluată și analizată activitatea fiecărui angajat al firmei și a întregului colectiv în ansamblu. Experiența de până acum a demonstrat că, numai prin implementarea acestui soft informatic, firmele utilizatoare și-au crescut cifra de afaceri cu 35% în primul trimestru de analiză.

”Pe piața liberă, un astfel de pachet de beneficii costă între 10.000 și 12.000 de euro. Cele 55 de firme care decid să intre în acest program, vor beneficia absolut gratuit de toate aceste facilități și, în plus, vor avea oportunitatea de a urma cursuri de pregătire în management și competențe digitale”, explică Daniel Stepan, managerul de proiect.

Potrivit prevederilor proiectului implementat de Euro Jobs, doar 55 de firme pot participa gratuit în acest proiect, acestea urmând a fi selectate după principiul ”primul venit, primul servit ”! Așadar, nu pierdeți șansa de a vă înscrie chiar acum. Locurile sunt limitate !

Pentru relații suplimentare și înscrieri, adresați-vă firmei Euro Jobs pe următoarele coordonate de contact: e-mail: office@euro-jobs.org. ; telefon: 0728.102.292