MRP lansează a doua etapă a Campaniei Naționale „Informare acasă! Siguranță în lume!”

Home Politică MRP lansează a doua etapă a Campaniei Naționale „Informare acasă! Siguranță în lume!”
MRP lansează a doua etapă a Campaniei Naționale „Informare acasă! Siguranță în lume!”

Ministrul pentru Românii de Pretutindeni, Natalia-Elena Intotero, deschide luni, 20 august a.c., cea de-a doua etapă a Campaniei Naționale „Informare acasă! Siguranță în lume!”.

Evenimentul va avea loc la sediul Primăriei Generale a Municipiului București, sala Consiliului General, de la ora 10:00, în prezența Primarului General al Capitalei, Gabriela Firea, precum și a numeroși oficiali din cadrul Prefecturii București, Prefecturii județului Ilfov, Consiliului Județean Ilfov și din cadrul primăriilor localităților ilfovene.

Campania Națională „Informare acasă! Siguranță în lume!” derulată de MRP și de instituțiile partenere are drept scop informarea românilor cu privire la riscurile la care se expun atunci când decid să lucreze, să studieze sau să se stabilească peste hotare.

Această a doua etapă a campaniei li se adresează persoanelor adulte, vizând în principal muncitorii sezonieri, și are loc în perioada august-septembrie în toate județele țării și în Municipiul București. Prima etapă, dedicată tinerilor interesați să studieze în străinătate, s-a derulat în perioada mai-iunie a.c.