Rock autentic în județul Hunedoara, la Măgura Rocks Festival

Home Cultură Rock autentic în județul Hunedoara, la Măgura Rocks Festival
Rock autentic în județul Hunedoara, la Măgura Rocks Festival

O nouă ediție a Festivalului MAGURA ROCKS! este pregătită pentru a lua startul în perioada 24-26 august 2018, într-o locatie unică în țară – la Măgura Uroiului de la Simeria. Evenimentul aduce concerte live, after-party cu DJ, mancare pentru toate gusturile precum si o zona de entertainment cu multe surprize, inclusiv o masina a timpului.

Festivalul se desfășoară pe durata a trei zile, între 24 si 26 august, când Magura Uroiului va fi locul de întâlnire al publicului iubitor de rock. Organizatorii spun că aici veți putea evada din cotidian pentru o întâlnire cu trupele preferate și pentru a trăi experiențe care vă vor lega de acest festival pentru multă vreme de acum încolo. Festivalul reuneste nume sonore din scena românească de gen, dar și un invitat special venit din Statele Unite despre care Madonna a afirmat ca este “The Voice of God”.

Evenimentul este organizat de Centrul Cultural și de Creatie al orașului Simeria, cu sprijinul Consiliului Local și al Primăriei Simeria.

La MAGURA ROCKS! veți putea asculta : rock alternativ, pop-rock, punk-rock, sau folk-rock iar printre trupele anunțate până acum se numără : Praf, Firma , Kryptonite Sparks, Robin and the Backstabbers, Vama, DJ SET cu MIDUAL, AFGO si STEFAN BINIAK (care vor concerta vineri 24 august 2018); Soul Serenade, E,M,I,L, Les Elephants , Bizzares, Holograf, DJ SET cu MARVO, MAHONY si MAT (care vor concerta sâmbătă, 25 august 2018); Quas, Domino, Pragu de Sus, Byron, Dean Bowman – USA & Rares Totu’s Midnight Sun Band (care vor concerta duminică 26 august 2018).

Prețul biletelor care mai sunt disponibile este de 40 de lei (pentru o zi) sau 100 de lei (un abonament pentru toate cee trei zile). Accesul copiilor sub 10 ani este gratuit, în baza biletului achiziționat de adultul însoțitor (părinte sau tutore legal). Accesul copiilor sub 14 ani este permis doar în compania unui părinte sau a unui tutore legal.

Camparea este gratuită pentru posesorii de abonamente. Zona de camping este îngrădită și este dotata cu toalete și dușuri.