Cristian Ionică, noul director general al Apa Serv Valea Jiului

Home Economie Cristian Ionică, noul director general al Apa Serv Valea Jiului
Cristian Ionică, noul director general al Apa Serv Valea Jiului

Începând de astăzi, Apa Serv Valea Jiului are un nou director general. Acesta este ing. Cristian Ionică, fost șef al Departamentului Producție al operatorului regional de apă și canalizare. Acesta a preluat funcția de director general al Apa Serv, cu statut de interimar, potrivit deciziei adoptate în acest sens de Consiliul de Administrație al societății, în urma demisiei fostului director general, Costel Avram.

Cristian Ionică este inginer de profesie, absolvent al Universității din Petroșani și unul dintre cei mai apreciați specialiști în domeniul gestionării serviciilor publice de alimentare cu apă pottabilă și canalizare din cadrul operatorului regional Apa Serv Valea Jiului. De altfel, Ionică a mai condus Apa Serv și înainte de anul 2012.

”Mergem înainte și, în ceea ce mă privește, vă asigur în continuare că vom avea o activitate ridicată din punct de vedere calitativ la Apa Serv, astfel încât atât apa potabilă, cât şi cea de la staţiile de epurare să să încadreze în parametri legali şi, în același timp, să mulţumim în primul rând clientul nostru, client care înseamnă de fapt întreaga Vale a Jiului. În continuare, împreună cu colegii mei din achipa ASVJ, cu Asociația de Dezvoltare Intracmunitară (ADI), cu domnul Costel Avram care ne va rămâne aproape din noua sa calitate, sunt convins că vom reuşi să atingem cele mai bune standarde de calitate în activitatea Apa Serv”, a dat asigurări noul director al Apa Serv, Cristian Ionică.