Prioritățile lui Avram la Consiliul județean

Home Administrație Prioritățile lui Avram la Consiliul județean
Prioritățile lui Avram la Consiliul județean

Fostul director general al Apa Serv Valea Jiului, Costel Avram și-a preluat începând de astăzi, 20 august, funcția de administrator public al Consiliului județean Hunedoara. Acesta a fost prezentat în ședința operativă de luni dimineața, întregii echipe de management din cadrul instituției legislative județene, de către președintele Consiliulu județean Hunedoara, Mircea Flavius Bobora.

”Astăzi este prima zi de mandat în funcția de administrator public al județului Hunedoara. Știu că mi-am asumat o misiune profesională dificilă, însă am convingerea că având de partea mea sprijinul unei echipe de profesioniști în administrația publică, susținerea aleșilor județeni și a conducerii Consiliului județean Hunedoara, vom reuși să facem ceea ce trebuie și să ridicăm ștacheta activității acestei instituții la nivelul la care se așteaptă cetățenii din județul nostru. Cu acest argument, pornesc la drum cu încredere și credință, dar mai ales, cu convingerea că împreună, cu toții, trebuie să facem ca județul Hunedoara să se ridice la nivelul potențialului său și la nivelul pe care-l merită în structura teritorială, administrativă și politică a României. Doamne ajută!”, a declarat Costel Avram.

Potrivit noilor sale atribuții, care i-au fost acordate prin contractul de mandat, de către președintele CJH, Avram va avea în subordinea sa activitatea serviciilor de specialitate din cadrul Consiliului județean precum și activitatea instituțiilor din subordinea instituției județene și va reprezenta CJH în societățile comerciale la care acesta este acționar majoritar.

Zilele trecute, în cadrul unei conferințe de presă organizate în Valea Jiului, Avram a prezentat și primele sale priorități legate de derularea activității de administrator al județului Hunedoara, cu privire la Valea Jiului. ”Una din prioritățile mele va fi rezolvarea cât mai rapidă a situației drumului județean ce asigură accesul rutier de la Cabana Rusu până sus, în Parîng. O altă prioritate o constituie Straja, unde vom găsi, în mod categoric, soluții pentru a prinde bani în vederea turnării unui nou covor de asfalt pe drumul județean care asigură accesul în această stațune din Lupeni. De asemenea, vreau să finalizăm cât mai repede sensul giratoriu de la Dărănești, la intersecția drumului național cu drumul spre orașul Petrila. Toate acestea sunt chestiuni legate de infrastructură, pe care le am deja în vedere. Desigur, în primele zile de mandat, ca administrator public, mă voi pune la curent cu toate problemele județului nostru pe care împreună cu întreaga echipă de la Consiliul Județean, împreună cu domnul președinte Bobora și cei doi vicepreședinți, vom căuta să le administrăm în mod corespunzător”, a declarat Costel Avram.

Costel Avram revine la Consiliul Județean Hunedoara după o pauză de șase ani, timp în care a ocupat funcția de director general al SC Apa Serv Valea Jiului SA. Anterior, Costel Avram a deținut funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Hunedoara, pe durata a două mandate.