Sute de participanți la Caravana Culturii în Cetatea Devei

Home Cultură Sute de participanți la Caravana Culturii în Cetatea Devei
Sute de participanți la Caravana Culturii în Cetatea Devei

Muzica și poezia au animat timp de patru ore, Cetatea Devei, odată ce ”Caravana Culturii” a făcut sâmbătă, 18 august 2018, un mic popas în municipiul Deva. Astfel, peste 300 de turiști din Ungaria, Filipine, India, Franța și România care au vizitat monumentul istoric, au participat la manifestările prilejuite de acest eveniment.

Recitalurile de poezie, muzică populară, ușoară, romanțe, dar și cântece la caval au fost surprizele pregătite de organizatorii celei de-a treia ediții a acestui eveniment cultural național.

La final, participanții și organizatorii s-au prins în horă pentru a demonstra că, cultura poate fi liantul care te unește, orice naționalitate ai avea.

Caravana Culturii este formată din poeți, jurnaliști, scriitori, interpreți de muzică populară, folk, ușoară, romanțe, instrumentiști la caval și chitară, critici literari și sociologi.

Membrii Caravanei au primit din partea Serviciului Public Administrare Cetate Deva și a Primăriei Municipiului Deva diplome, în semn de recunoaștere a implicării lor în viața culturală deveană.