Actele pentru construcția unei noi grădinițe în Lupeni au fost astăzi semnate de primarul Lucian Resmeriță

Home Administrație Actele pentru construcția unei noi grădinițe în Lupeni au fost astăzi semnate de primarul Lucian Resmeriță
Actele pentru construcția unei noi grădinițe în Lupeni au fost astăzi semnate de primarul Lucian Resmeriță

Primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță a semnat astăzi documentele aferente contractului de execuție a unei noi lucrări în infrastructura locală de învățământ din această localitate. Este vrba despre construcția unei noi grădinițe, obiectiv solicitat de autoritățile administrației locale din muncipiul Lupeni și inclus pe lista investițiilor ce urmează a fi realizate, în perioada imediat următoare, de către Minsterul Educației Naționale.

Contractul pentru această investiție a fost semnat astăz la Deva, la sediul Inspectoatului Școlar Județean Hunedoara, în prezența inspectorilor de specialitate și a inspectorului școlar general al județului Hunedoara, prof. Maria Ștefănie.

”Am semnat astăzi, la Inspectoratul Școlar Județean Hunedoara, documentele pentru construirea unei noigrădinițe cu rogram normal în municipiul Lupeni. Noua instituție locală de educație va fi situată în Cartierul Viitorului din municipiul Lupeni și va avea 3 săli de clasă pentru 3 grupe de copii care vor avea ocazia să-și înceapă aici, într-o clădire nouă, dotată corespunzător cerințelor în materie, primii pași în educație”, a declarat primarul Lucian Resmeriță.

Valoarea totala a proiectului este de 332.849,69 lei, iar contributia Municipiului Lupeni este în sumă de 6.656,99 lei. Construcția noii grădinițe de la Lupeni va începe în cel mai scurt timp.