Jazz pentru toată lumea la ”Deva Jazz festival”

Home Cultură Jazz pentru toată lumea la ”Deva Jazz festival”
Jazz pentru toată lumea la ”Deva Jazz festival”

Primăria Municipiului Deva și Serviciul Public Administrare Cetate Deva vă invită la un festival de jazz în aer liber, în zilele de 31 august, 1 septembrie și 2 septembrie 2018, începând cu ora 19:00, în Parcul Cetății din Deva.

Gândit ca o manifestare cu participare internațională, festivalul oferă iubitorilor de gen momente variate atât prin abordarea muzicală cât si prin diversitatea stilurilor.

PROGRAMUL FESTIVALULUI

VINERI, 31 AUGUST – ORA 19:00 – PARCUL CETĂȚII DEVA
VERNISAJ DE FOTOGRAFIE AL AAFH
STEEL JAZZ QUARTET – Deva (România)
DOV MERAKI – București (România)
BEGA BLUES BAND – Timișoara (România)

SÂMBĂTĂ, 1 SEPTEMBRIE – ORA 19:00 – PARCUL CETĂȚII DEVA
HASHIMA – Belgrad (Serbia)
LANSARE CD IN-FUSION; SESIUNE DE AUTOGRAFE
BLUE FAMILY – Pancevo (Serbia)
IN – FUSION – CĂLIN POP (CELELALTE CUVINTE – România), MARIUS POP (România),
PETER ERDEI (Irlanda), OLIVER SIZKO (Ungaria)

DUMINICĂ, 2 SEPTEMBRIE – ORA 19:00–PARCUL CETĂTII DEVA
BIANCA NEGRILĂ– PREZENTARE DE MODĂ – ROCHII DIN FLORI DE HÂRTIE
JazzyBIT – Timișoara (România)
CINTIA HORVATH QUINTET – Budapesta (Ungaria)
COTTON PIKERS – Belgrad (Serbia)
În pauzele tehnice – INCURSIUNE ÎN ISTORIA JAZZ-ULUI CU PURCARIU NISTOR – GIOVANI (VIBRAFON) și MIRCEA GOIAN – Director artistic al Deva Jazz Festival

31 august, 1 și 2 septembrie – ora 12:00 – Parcul Cetății Deva – Workshop – Improvizații ritmice cu Gabriel Hărăguș – percuție, Purcariu Nistor – Giovani –vibrafon, Călin Sân – claviaturi, Alin Gheju – percuție.

31 august, 1 și 2 septembrie – ora 11:00; cu plecare din Parcul Cetății Deva – turiștii interesați au posibilitatea să viziteze Centrul Vechi și Cetatea Deva, însoțiți de un ghid.

”În cele trei zile, veți putea asculta de la jazzul classic până la ultimele curente prezente în peisajul muzical mondial. În pauzele dintre concerte, organizatorii au mai pregătit o incursiune în istoria jazzului, o expoziție de fotografie, o prezentare de modă mai specială, dar și un workshop pentru copiii care vor să învețe să bată la tobe și să folosească instrumente de percuție”, spune directorul Deva Jazz Festival, Cristian Răcășan

Participanții la festival care doresc să viziteze Cetatea Devei, vor putea explora dar și afla povestea monumentul istoric cu ajutorul unui ghid pus la dispoziția lor de către organizatori.

Deva Jazz Festival vă așteaptă în Parcul Cetății!
Accesul la festival este liber!