Curățenie de toamnă pe spațiile verzi din municipiul Petroșani

Home Administrație Curățenie de toamnă pe spațiile verzi din municipiul Petroșani
Curățenie de toamnă pe spațiile verzi din municipiul Petroșani

Pentru că vara anului 2018 a fost una ploioasă și în municipiul Petroșani, vegetația s-a dezvoltat mai mult față de alți ani, fapt care a impus din nou intervenția edililor.

Primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi a informat că, de ceva vreme, a început un nou program de curățenie, mai ales în ceea ce privește spațiile verzi de pe raza municipiului Petroșani. Până în prezent s-a acționat în acest sens pe DN 66, în zona benzinăriilor din zona Șerpărie, iar începând de astăzi muncitorii de la gospodărie au început acțiunea de tăiere a ierbii și curățare a spațiilor verzi, în zona cartierului Aeroport. Lucrările vor continua însă ș în zilele următoare, până la finalul acestui program urmând să se intervină peste tot unde se impune acest lucru.

Pentru că Direcția de Administrare a Domeniului Public și Privat din municipiul Petroșani nu dispune pentru efectuarea acestui tip de lucrări edilitar-gospodărești decât de 5 muncitori, Primăria a apelat și la serviciile unei firme private, care acționează cu mai mulți muncitori, pe bază de comandă.

“Am început un program mai amplu de curăţenie, în cadrul căruia tăiem şi iarba care a crescut mai mult și mai repede ca în alți ani, ca urmare a ploilor din această vară.  Acum suntem în Aeroport, în zona blocurilor de pe strada Saturn. Am fost în zona benzinăriilor – pe DN 66, vom veni pe Unirii şi pe Păcii. ne-am prous ca după 15 septembrie să intrăm şi în perimetrul Cimitirului Central și vom finaliza acest program doar atunci când vom curăța iarba peste tot unde se impune acest lucru”, a declarat primarul Tiberiu Iacob – Ridzi.