Mulțumiri pentru întreaga activitate a judecătorul Dorina Sabău, din partea Tribunalului Hunedoara

Home Stiri la zi Mulțumiri pentru întreaga activitate a judecătorul Dorina Sabău, din partea Tribunalului Hunedoara

Începând cu data de 4 septembrie 2018, Tribunalul Hunedoara își ia rămas bun de la un alt judecător cu vechi state de servicii în magistratură: Dorina Sabău.

Aceasta a ajuns la vârsta ieșirii la pensie și urmează ca, de la începutul lunii septembrie, să fie eliberată din funcția de judecător la Tribunalul Hunedoara.  Aceasta și-a început cariera de magistrat, mai întâi ca judecător la Judecătoria din Petroșani, unde a activat în perioada 1993 – 1998,  iar începând cu anul 1998 şi până în prezent a activat ca judecător la Tribunalul Hunedoara, Secţia a II a Civilă de Contencios Administrativ şi Fiscal. Timp de 10 ani, în perioada 2002- 2012, a ocupat funcţia de Preşedinte a Secţiei a II a Civilă de Contencios Administrativ şi Fiscal.

”Tribunalul Hunedoara adresează mulţumiri, doamnei judecător SABĂU DORINA, pentru întreaga carieră şi pentru profesionalismul şi colegialitatea de care a dat dovadă. Întreaga noastră apreciere şi consideraţie cu ocazia pensionării!”, a declarat președintele Tribunalului Hunedoara, judecător Carmen Mihaela Timișan.