Elevii de 10 la BAC-ul și Evaluarea Națională din 2018 au fost premiați la ISJ

Home Educație Elevii de 10 la BAC-ul și Evaluarea Națională din 2018 au fost premiați la ISJ
Elevii de 10 la BAC-ul și Evaluarea Națională din 2018 au fost premiați la ISJ

La sediul Inspectoratului Școlar Județean Hunedoara, s-a desfășurat sâmbătă, 31august 2018, festivitatea de premiere a elevilor care au promovat anul acesta examenele naționale cu media 10.

Cei cinci elevi din județul Hunedoara care au realziat această frumoasă performanță au primit premiile acordate de Ministerul Educației Naționale, respectiv 1000 lei pentru elevii care au promovat examenul de Evaluare Națională cu media 10 și 3000 lei pentru absolvenții de clasa a XII-a care au promovat examenul de Bacalaureat cu media maximă, acestora fiindu-le acordate și diplome de merit.

Pentru promovarea examenului de Evaluare Națională cu media 10 au fost premiate două eleve, și anume Băluș Timeea-Alecsia de la Colegiul Național “Decebal” Deva și Beța Diana- Maria de la Școala Gimnazială “I.G Duca” Petroșani. Andrei Mihai Lazăr de la Colegiul Național “Iancu de Hunedoara” Hunedoara, Iulia Corîci și Damaris Ilie de la Colegiul Național “Mihai Eminescu” Petroșani au promovat Examenul de Bacalaureat cu media 10.

Alături de elevi, la eveniment, au participat cadre didactice, directori de școli, părinți și reprezentanți au autorităților publice locale și județene.

Premierea a fost oficiată de inspectorul general al ISJ Hunedoara, prof.dr. Maria Ștefănie. Aceasta le-a transmis felicitări elevilor și absolvenților de 10 și le-a urat mult succes în continuare!