Costel Avram a revenit la Apa Serv Valea Jiului

Home Economie Costel Avram a revenit la Apa Serv Valea Jiului
Costel Avram a revenit la Apa Serv Valea Jiului

Fostul director general al Apa Serv Valea Jiului, Costel Avram a revenit în echipa de conducere a operatorului regional de apă și canalizare din Valea Jiului, după ce consilierii județeni au luat, vineri, 31 august 2018, decizia de a-l numi în funcția de reprezentant al Consiliul județean Hunedoara, acționarul majoritar al ASVJ, în Adunarea Generală a Acționarilor, forul statutar de conducere de la această companie.

În noua sa calitate, Costel Avram a fost prezent astăzi la Petroșani, la reuniunea AGA de la Apa Serv, urmată de Consiliul de Administrație, în cadrul căreia a fost validat în această nouă funcție. ”Potrivit deciziei Consiliului județean Hunedoara, am revenit de astăzi și la Apa Serv Valea Jiului, în calitate de reprezentant al acționarului majoritar în Adunarea Generală a Acționarilor. Desigur, sunt onorat și responsabilizat de acest lucru, dar trebuie să recunosc că, înainte de toate, sunt încântat că pot fi în continuare de folos acestei frumoase echipe de la operatorul de apă din Valea Jiului, de acești oameni deosebiți de care mă simt atât de atașat. Împreună, vom face tot ceea ce trebuie pentru ca Apa Serv să-și păstreze locul pe care-l merită în activitatea economică din județ și în viața oamenilor din Valea Jiului. Din partea mea, noua echipă managerială va avea tot sprijinul necesar”, a declarat Costel Avram.

Administratorul public al județului Huneodara, Costel Avram, va face parte de asemenea, și din forurile statutare de conducere ale Apa Prod SA Deva și Parcul Industrial Călan, societăți la care Consiliul județean deține participațiuni semnificative.