Parcul din zona CAP Lupeni, printre cele mai frumoase zone de agrement din Valea Jiului

Home Administrație Parcul din zona CAP Lupeni, printre cele mai frumoase zone de agrement din Valea Jiului
Parcul din zona CAP Lupeni, printre cele mai frumoase zone de agrement din Valea Jiului

Una dintre zonele de promenadă, agrement și distracție din municipiul Lupeni, respectiv parcul de la CAP, este de nerecunoscut. În ultimele luni, administrația locală din municipiul Lupeni a demarat aici un amplu program de modernizare a acesti spațiu public atât de apreciat de cetățenii Lupeniului, de la mic la mare. În cursul zilei de astăzi lucrările au fost finalizate, iar așa cum lesne se poate vedea din imaginile surprinse în cursul serii precedente, din dronă, parcul este unul absolut spectaculos.

Primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță spune că și-a dorit foarte mult modernizarea acestui parc, având în vedere că acest sațiu public este foarte mult utilizat, de copii, tineri și vârstinici, care-și petrec aici timpul liber. În plus, tot aici, sunt găzduite o serie de evenimente publice deosebit de apreciate în comunitatea locală din municipiul Lupeni, cum este de exemplu sărbătoarea Crăciunului (cu concertele de colinde și spectacolele de teatru pentru copii) sau alte manifestări de acest gen.

Acum, după reabiltare, parcul de la CAP din Lupeni are o cu totul și cu totul altă înfățișare, fiind configurat după toate standardele arhitecturale, ca spațiu multifuncțional, Aici au fost refăcute aleile pietonale și spațiile verzi, s-a modernizat filigoria, s-au montat noi echipamente d ejoacă pentru copii, s-au montat bănci noi, a fost schimbat sistemul de iluminat, iar în centru a fost amenajată o piațetă care va găzdui evenimente publice destinate cetățenilor, constituind în aceași timp un spațiu de joacă pentru copii.

”Parcul de la CAP este unul din spațiile publice în care cetățenii din Lupeni petrec mult timp și tot aici organizăm o serie de evenimente publice. Mi-am dorit foarte mult ca acest parc să fie modernizat și mă bucur că proiectul nostru în acest sens a fost finalizat și, după cum se  poate vedea, este unul cu care ne putem mândri. Am convingerea că acest parc este acum, după finalizarea lucrărilor de modernizare, unul dintre cele mai frumoase locuri de promenadă, odihnă și distracție din Valea Jiului. Invit cetățenii Lupeniului să se bucure de acest nou obiectiv și, în același timp, îi invit să păstreze curățenia și integritatea acestuia”, a declarat Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.

Modernizarea parcurilor constituie una din activitățile edilitar-gospodărești de pe agenda administrației locale din municipiul Lupeni. Deja au fost finalizate câteva proiecte în ceea ce privește modernizarea și refuncționalizarea parcurilor din Lupeni, iar altele urmează să fie demarate în perioada următoare.