Parlamentar hunedorean, vicelider al Grupului PNL de la Camera Deputaților

Home Politică Parlamentar hunedorean, vicelider al Grupului PNL de la Camera Deputaților
Parlamentar hunedorean, vicelider al Grupului PNL de la Camera Deputaților

Președintele PNL Hunedoara, deputatul Lucian Heiuș a fost ales în noua sesiune parlamentară, în funcția de vicelider al grupului deputaților liberali. Informația a fost comunicată chiar de către acesta, prin intermediul unei postări pe pagina sa de socilizare.

“Începând cu această sesiune, sunt vicelider al Grupului parlamentar PNL din Camera Deputaților.  Acest lucru mă responsabilizează și mă onorează.  Grupul nostru are la Cameră un număr de 67 parlamentari”, a informat deputatul Lucian Heiuş.

Liderul Grupului PNl din Camera Deputaților este Raluca Turcan.

Potrivit preșeidntelui PNL Hunedoara, noua sesiune parlamentară este una care-i va găsi pe parlamentaii din Opoziția politică, pe baricade ! ”După o vară plină de greșeli și situații incredibile create de Dragnea – lupta pe Justiție, protestul din 10 august etc. a început o nouă sesiune ordinară a Parlamentului. Suntem în tranșee ale luptei politice cu Dragnea și PSD. Ne așteaptă o sesiune cu comisii de anchetă, audieri, moțiuni și dezbateri dure. Luptăm până la capăt!”, a declarat deputatul liberal Lucian Heius.