Rugbyștii de la Știința Petroșani luptă pentru titlul național. Haideți să-i susținem, sâmbătă, pe stadionul din Deal !

Home Stiri la zi Rugbyștii de la Știința Petroșani luptă pentru titlul național. Haideți să-i susținem, sâmbătă, pe stadionul din Deal !
Rugbyștii de la Știința Petroșani luptă pentru titlul național. Haideți să-i susținem, sâmbătă, pe stadionul din Deal !

Nu doar palmaresul să de excepție, ci și pasiunea și perseverența actualilor sportivi ai secției de rugby din cadrul Știința Petroșani, fac ca acest sport să fie sinonim cu performanța.

Acum, echipa de rugby în 7 a CS Știința Petroșani și implicit Universitatea din Petroșani se află în fața unei performanțe deosebite – Câștigarea Campionatului Național de Rugby în 7. ”Este vorba despre un titlu care, chiar dacă este obținut în Divizia Națională de Seniori – al doilea eșalon valoric al rugby-ului din România, are valoare de titlu național pentru că o astfel de competiție nu se organizează la nivel de Superligă”, spune prof.univ.dr.ing. Eduard Edelhauser, prorector al Universității din Petroșani și coordonat al activității clubului sportiv universitar de la Petroșani.

Acesta transmite tuturor iubitorilor de sport, fie ei studenți, profesori, pasionați de rugby sau locuitori ai Văii Jiului invitația de a fi prezenți, sâmbătă 8 septembrie 2018, între orele 9 și 14 pe stadionul Știința pentru a susține echipa de rugby a studenților din Petroșani să cîștige meciul decisiv cu CS Năvodari și, astfel să devenă campioană națională, dar și pentru a urmări un regal sportiv demn de spotul cu balonul oval, un sport atât de îndrăgit în Valea Jiului de-a lungul anilor.

”Jucătorii noștri, sprijiniți de studenți, profesori și iubitori ai sportului în cele 15 minute ale partidei decisive de sâmbătă, ne pot aduce o mare bucurie tuturor. Veniți sâmbătă, 8 septembrie 2018, începând cu ora 10 la stadionul din Dealul Universității să-i susținem din tribune pe sportivii noștri și, astfel, să-i ajutăm să învingă campioana CS Năvodari”, a mai spus prorectorul Eduard Edelhauser.