Inter Petrila este mai mult decât pregătită pentru startul în noul campionat județean de fotbal, 2018/2019

Home Stiri la zi Inter Petrila este mai mult decât pregătită pentru startul în noul campionat județean de fotbal, 2018/2019
Inter Petrila este mai mult decât pregătită pentru startul în noul campionat județean de fotbal, 2018/2019

În acest sfârșit de săptămână, mai exact sâmbătă și duminică, iubitorii fotbalului vor avea parte de startul meciurilor contând pentru Campionatul județean de fotbal, Liga a IV -a – Hunedoara. Toate partidele seniorilor vor începe la ora 11:30, având în deschidere meciurile echipelor de juniori A1, de la ora 9:30, competiție în care sunt antrenate un număr de 12 echipe pentru acest sezon.

Prima etapă a campionatului județean 2018/2019 aduce la debut două derby-uri din Valea Jiului, meciuri în care se vor connfrunta Inter Petrila cu Jiul Petroșani, partidă în care gazdele sunt favorite, și Minerul Uricani cu CSM Vulcan, partidă care are ca favoriți vulcănenii. Desigur, aceste sunt doar pronosticuri, având în vedere faptul că fiecare echipă a beneficiat de ”întăriri” în urma regretabilei desfințări a echipei de la Lupeni, Hercules Lupeni, jucătorii acesteia orientându-se pentru alte echipe din Valea Jiului.

Fosta campioană a județului Hunedoara, CS Inter Petrila, are din nou gânduri mari pentru această ediție a campionatului județean de fotbal. Conform președintelui Eugen Duma, Inter Petrila joacă din nou la promovare.

”Nu am renunțat niciodată la obiectivul nostru principal, promovarea în Liga a III -a. Am fost foarte aproape de realizarea acestuia în ultimele două ediții de campionat. Suntem din nou pregătiți de start și sperăm ca în această ediție să reușim ceea ce ne-am propus”, Eugen Duma – președinte CS Inter Petrila.

Interul și-a refăcut echipa și a adus jucători noi, tineri, de valoare. Astfel, s-au întors la echipă: M. Haring (Jiul Petroșani), M. Filip (Hercules Lupeni) și A. Cozac, urmând să vină și A. Bocu și A. Duma. Foști juniori cu talent ai Interului sunt acum în echipa seniorilor: M. Sîrb, A. Tîncă, S. Damianovici, A. Diaconu, acestora li s-au alăturat S. Iordache și C. Turdean (Jiul Petroșani).

”Suntem pregătiți pentru noul campionat județean. Avem gânduri mari și suntem conștienți că nu va fi ușor, vom avea adversari puternici în această ediție de campionat”, Adi Câmpean – antrenor principal Inter Petrila.

În prima etapă formația lui Câmpean va întâlni echipa lui Damian Militaru, Jiul Petroșani, pe stadionul ”Parângul Lonea”, sâmbătă – 8 septembrie, ora 9:30 – juniori și 11:30 – seniori. Partida va fi condusă de Blîndu Cătălin (HUNEDOARA) la centru, ajutat de Ioniță Cătălin (CĂLAN)                și Corpadi Sorin (LUPENI). Ca observator al partidei, AJF Hunedoara l-a delegat pe Zlate Petru (LUPENI).

Celelalte două meciuri ale Ligii a IV -a, care se vor disputa tot sâmbătă, sunt: Dacia Orăștie – Șoimul Băița și Gloria Geoagiu – Retezatul Hațeg. Duminică, de la aceeași oră, 11:30, se va disputa jocul dintre Victoria Călan și Aurul Brad, iar partida CNS Cetate II Deva – Universitatea Petroșani a fost amânată pentru data de 19 septembrie, ora 17:30.