La Vulcan, primul clopoțel al anului școlar 2018-2019 va suna pe bulevardul Mihai Viteazu

Home Administrație La Vulcan, primul clopoțel al anului școlar 2018-2019 va suna pe bulevardul Mihai Viteazu

Elevii de la toate unitățile de învățământ din municipiul Vulcan sunt invitați să ia parte la festivitatea de deschidere a anoului an școlar 2018-2019 în centrul municipiului, pe Bulevardul Mihai Viteazu, în zona Primăriei. Evenimentul este programat pentru luni, 10 septembrie 2019, de la ora 10,00.

”Ne-am dorit să începem noul an școlar sub semnul lui 10, nota care caracterizează și în viața școlară, ca și în orice alt domeniu de activitate, succesul. De aceea, anul școlar începe și la Vulcan în 10 septembrie, chiar la ora 10. Pentru a marca acest important eveniment din viața comunității noaste locale, i-am invitat pe elevi, părinți și profesori, să pășim împreună cu dreptul în noul an școlar, în centrul orașului, în fața Primăriei, să ne vadă toată lumea, pentru că acst moment este unul important pentru fiecare familie din comunitatea noastră locală”, spune primarul Gheorghe Ile.

Edilul din Vulcan apreciază că, în vederea începerii noului an școlar, la toate unitățile de învățământ din oraș, fie ele grădinițe, școli gimnaziale sau liceu, au fost efectate în perioada vacanței școlare mici retușuri și igienizări necesare pe ici, pe colo. Școlile noastre sunt pregătiite pentru elevi. Ele au fost modernizate în ultimii ani și aduse la standarde moderne, astfel încât și din acest punct de vedere, putem aprecia că Vulcanul are școli de nota 10. În aceste zile, se face dezinsecția și deratizarea, iar după ce se dă cu soluțiile respective, care acționează chiar și sub parchet, sălile vor fi închise 48 de ore, iar abia după aceeea se aerisește, astfel încât, luni când elevii vor intra în clase totul să fie pregătit 100%, din toate punctele de vedere. Sâmbătă, voi verifica toate școlile pentru a mă asigura ca totul este în regulă, iar luni vom da startul noului an școlar”, a mai declarat Gheorghe Ile, primarul municipiului Vulcan.