Poveștile cu ”gust de Hunedoara” ale lui Mircea Radu au ajuns și în Țara Zarandului

Home Stiri la zi Poveștile cu ”gust de Hunedoara” ale lui Mircea Radu au ajuns și în Țara Zarandului
Poveștile cu ”gust de Hunedoara” ale lui Mircea Radu au ajuns și în Țara Zarandului

În județul Hunedoara se derulează de ceva vreme un inedit proiect de promovare turistică, realizat de cunsocutul om de televiziune Mircea Radu, prin intermediul unui program implementat de Consiliul județean Hunedoara, prin Agenția de Dezvoltare Economico-Socială (ADEH).

O nouă etapă a acestui proiect, intitulat ”Povești cu Gust de Hunedoara”, dublat de cel intitulat ”Hunedoara necunsocută” urmează să înceapă și în zona de nord a județului Hunedoara, în Țara Zarandului. În acest scop astăzi, 7 septembrie a avut loc, în comuna Luncoiu de Jos o întâlnire a reprezentanților autorităților publice locale membre în Asociația Intracomunitară „GAL Țara Zarandului” și reprezentanți ai autorităților publice județene și centrale care, alături de Mircea Radu și echipa „Povești cu gust”, au analizat oportunitățile de dezvoltare și promovare a teritoriului Țării Zarandului prin intermediul celor două proiecte: „Povești cu Gust de Hunedoara” și „Hunedoara necunoscută”.

Evenimentul a fost organizat de Asociația Intercomunitară „Țara Zarandului” LEADER GAL în parteneriat cu Agenția de Dezvoltare Economico-Socială a Județului Hunedoara și cu sprijinul Comunei Luncoiu de Jos, fiind prezenți, pintre alții ministrul Românilor de Pretutindeni – Natalia Elena Intotero, Prefectul județului Hunedoara – Tiberiu Fabius Kiszely, vicepreședintele Consiliului județean Hunedoara – Daniel Andronache, Costel Avram – administratorul public al județului Hunedoara.

”Grație proiectelor derulate de apreciatul om de televiziune Mircea Radu, în parteneriat cu Consiliul județean Hunedoara, prin ADEH, încercăm să arătăm țării și lumii întregi că județul nostru poate deveni un motor al turismului românesc, prin promovarea ”Hunedoarei necunoscute” și a ”Poveștilor cu gust de Hunedoara” – cele două proiecte realizate de Mircea Radu. Am discutat despre toate locurile frumoase ale județului Hunedoara și despre modul în care ele pot deveni puncte de atracție turistică pentru români și străini. Iar concluzia este una fără echivoc: județul Hunedoara are nu doar destinații de vis, ci și povești cu gust de-ți lasă gura apă…”, a declarat Costel Avram, administratorul public al județului Hunedoara.