Minnie și Mickey Mouse au dat semnalul noului an școlar în orașul Uricani

Home Administrație Minnie și Mickey Mouse au dat semnalul noului an școlar în orașul Uricani
Minnie și Mickey Mouse au dat semnalul noului an școlar în orașul Uricani

Noul an școlar 2018-2019 a debutat astăzi și la școlile din orașul Uricani. Pentru că acest eveniment este o sărbătoare și pentru a le reaminti elevilor că școala nu înseamnă doar program educațional strict, ci și distracție și socializare alături de colegi și prieteni, la festivitatea de deschidere a anului școlar de la Uricani au fost prezenți și haioșii Minnie și Mickey Mouse, care au dat semnalul noului an școlar în orașul Uricani, în aplauzele tuturor celor prezenți.

În careul festiv de la Școala gimnazială nr. 2 și de la Liceul Tehnologic Retezat, alături de elevi, profesori și părinți, au fost prezenți ca de fiecare dată la evenimentele importante din viața școlii uricănene, primarul Dănuț Buhăescu, viceprimarul Corneliu Braia, părintele protopop Petrache Crețu dar și o parte din membri Consiliului local.

”Ca în fiecare an, începutul anului şcolar este o zi deosebită, o zi de sarbatoare pentru elevi, părinţi şi cadrele didactice. Prima zi de școală este mereu încărcată de emoții atât pentru copii, cât și pentru părinți și bunici. Vă dorim tuturor un an școlar plin de succese și putere de muncă, atât elevilor cât și părinților și profesorilor, deoarece contribuie, in mod egal, in formarea viitorului țării noastre. Bunul Dumnezeu sa ne ajute să avem un un an școlar bun !”, le-a spus celor prezenți primarul Dănuț Buhăescu.

Acesta a reamintit faptul că, deși în ultimii ani, s-au făcut progrese semnificative în ceea ce privește modernizarea infrastructurii de învățământ din orașul Uricani (inclusiv în localitatea componentă Câmpu lui Neag), intențiile administrației locale de la Uricani sunt de a continua programul de modernizare a școlilor, inclusiv prin realziarea de ateliere școală și prin dotări de ultimă generație necesare desfășurării orelor de la clasă. Mai mult, în atenția administrației locale de la Uricani se află și proiectul construcției unei noi grădinițe, pentru care a și fost de altfel obținută finanțarea necesară.

Se poate concluziona, așadar, având în vedere toate acestea, că și la Uricani, anul școlar 2018/2019 a început sub cele mai bune auspicii. De pe acum, elevilor și profesorilor, le revine misiunea de a păși pe calea cunoașterii numai cu succes.