Universitatea din Petroșani prelungește sesiunea de înscriere pentru licență și master

Home Educație Universitatea din Petroșani prelungește sesiunea de înscriere pentru licență și master
Universitatea din Petroșani prelungește sesiunea de înscriere pentru licență și master

Conducerea Universității din Petroșani a decis în data de 15 septembrie 2018 să mai acorde o ultimă șansă celor care doresc să devină studenți ai acestei instituții academice.

Astfel, sesiunea de înscriere pentru studiile de licență și master, pe locurile rămase încă disponibile se va organiza o sesiune specială de admitere, în perioada 16-24 septembrie 2018.

Prorectorul Universității din Petroșani, prof.univ.dr.ing. Eduard Edelhauser spune că pentru studiile de licență rămâne deschisă inclusiv platforma on-line de pe situl www.upet.ro/admitere, în timp ce pentru locurile rămase disponibile la master, platforma on-line rămâne închisă, dar este disponibilă pentru încă o săptămână admiterea clasică.

”În ceea ce privește studiile de licență, am luat decizia prelungii admiterii inclusiv pe platforma on-line pentru că mai sunt o serie de locuri disponibile, inclusiv locuri fără taxă, cu precădere la specializările din cadrul Facultății de Mine. Pentru studiile de Master mai sunt doar câteva locuri cu taxă pe care le avem disponibile, dar am decis să acordăm o șansă celor care s-au decis mai târziu, să aplice și pentru acestea, prin admiterea clasică, respectiv concurs de dosare și interviu”, a declarat Eduard Edelhauser.