Primul asfalt pe drumul de la Dâlja

Home Administrație Primul asfalt pe drumul de la Dâlja
Primul asfalt pe drumul de la Dâlja

Pentru că Primăria Petroșani a reușit să acceseze fondurile necesare pe PNDL, anul acesta au demarat lucrările de reabilitare a Drumului Comunal 66A Petroşani – Dâlja Mică – Dâlja Mare. Lucrările aferente acestui obiectiv  vizează un tronson în lungime de 5.245 m și se estimează că vor fi finalizte în cursul anului viitor.

Pentru cele aproape 200 de familii care locuiesc în cele două zone rurale de la marginea Petroșanului, această investiție era așteptată de foarte mult timp, pentru că drumul devenise din ce în ce mai greu practicabil, atât pe timp de vară, cât mai ales pe timpul iernii. Din fericire, așa cum oamenii au putut să constate în ultimele luni, lucrările a acest drum avansează într-un ritm bun, iar astăzi a fost turnară chiar și o primă porțiune de asfalt pe un tronson de drum unde lucrările pregătitoare au fost încheiate.

La eveniment, alături de oamenii din Dâlja, a fost prezent și primarul Petroșaniului, Tiberiu Iacob Ridzi. ”Lucrările de modernizare a drumului care face legătura între Petroşani şi Dâlja avansează. Constructorul a început să toarne de astăzi și covorul asfaltic. Dacă vremea ne permite, probabil că încă trei săptămâni suntem în posibilitatea de a turna covor asfaltic, astfel să putem să intrăm în iarnă cu o porţiune cât mai mare asfaltată. Între timp, tot pe acest proiect, în paralel cu turnarea covorului asfaltic, se vor mai face și o serie de amenajări şi  regularizări de cursuri de apă”, a declarat primarul Tiberiu Iacob Ridzi.