Costel Avram: ”Lucrările la drumul spre Parâng nu se opresc !”

Home Administrație Costel Avram: ”Lucrările la drumul spre Parâng nu se opresc !”
Costel Avram: ”Lucrările la drumul spre Parâng nu se opresc !”

După ce zilele trecute au apărut în spațiul public mai multe informații potrivit cărora există riscul ca lucrările la reabilitarea drumului județean Cabana Rusu-Masivul Parâng urmază să fie stopate, din cauza apariției unor litigii juridice, reprezentanții Consiliului județean Hunedoara, ai antreprenorului lucrării, împreună cu Primăria municipiului Petroșani și reprezentanți ai investitorilor din zonă s-au întâlnit astăzi chiar în Parâng pentru a analiza situația.

”Astăzi am fost în Parâng pentru a verifica unele aspecte care au circulat în spațiul public. M-a însoțit la fața locului dl. Tiberiu Iacob-Ridzi, primarul municipiului Petroșani, căruia îi mulțumesc. Împreună am lămurit situația, astfel că la această oră nu există nici o problemă din cele care au circulat în spațiul public. Îi asigur pe toți cei interesați că investiția va continua, conform proiectului. Chiar mâine, împreună cu directorul tehnic Carmen Guran, se va analiza la sediul Consiliului Județean Hunedoara stadiul respectării graficului de execuție”, a declarat Costel Avran, administratorul public al județului Hunedoara. 

Acesta a precizat totodată că drumul spre Parâng constituie una dintre prioritățile Consiliului Județean Hunedoara, arătând că tocmai de aceea orice sesizare, indiferent de unde vine, care poate întârzia derularea acestui proiect, trebuie rezolvată cât se poate de operativ.

Reamintim că la 3 septembrie a fost dat ordinul de începere a lucrărilor, iar la 5 septembrie a avut loc predarea amplasamentului. Administratorul public al județului Hunedoara a informat că Planul de lucrări pentru primele două luni este de 94.000 terasamente + 6.000 organizare de șantier.