Dascăli omagiați de autoritățile locale de la Petroșani

Home Administrație Dascăli omagiați de autoritățile locale de la Petroșani
Dascăli omagiați de autoritățile locale de la Petroșani

Municipalitatea din Petroșani a sărbătorit și anul acesta Ziua Mondială a Educației. Evenimentul a avut loc joi, 4 octombrie, cu o zi înaintea de data oficială la care este sărbătorită în plan internațional Ziua Educației.

Așa cum se întâmplă de ani buni la Petroșani, cu acest prilej reprezentanții adminostrației publice locale au ținut să le mulțumească, în primul rând celor care au ajuns la vârsta pensionării, după o viață petrecută la catedră. Acești dascăli au fost invitați de primarul Tiberiu Iacob Ridzi la o festivitate în care le-au fost conferite Diplome de excelență pentru întreaga activitate în slujba educației.

”Profesorii sunt cei care ne-au șlefuit caracterele, de aceea le datorăm evoluția noastră profesională. Parteneriatul dintre familie și școală este mereu unul în beneficiul elevilor, iar contribuția dumneavoastră la dezvoltarea personalităţii fiecărui copil este crucială. Aţi fost şi rămâneţi promotorii bunătăţii, demnităţii umane şi cei mai buni prieteni ai elevilor şi părinţilor. Vă mulţumesc, stimaţi profesori, pentru munca nobilă, fidelitatea faţă de profesie, efortul zilnic depus pentru creşterea şi educarea tinerelor generaţii! La mulți ani!”, a declarat primarul Tiberiu Iacob Ridzi.