Seniorii Uricaniului, petrecere cu amicii de la PSD

Home Politică Seniorii Uricaniului, petrecere cu amicii de la PSD
Seniorii Uricaniului, petrecere cu amicii de la PSD

În România și mai cu seamă în Valea Jiului, între seniorii comunităților locale și echipa politică a PSD se leagă o prietenie veche și, după cum se vede, trainică. La Uricani lucrurile stau și mai bine, aici echipa politică social-democrată regăsind în pensionarii din oraș nu doar susținători de nădejde, ci și oameni de vază, întotdeauna dispuși să susțină proiectele administrației locale, dar și să-i sugereze primarului Buhăescu, viceprimarului Braia și întregii echipe de consilieri, acele lucruri spre care adminisrația uricăneană trebuie să-și aplece cu mai multă chibzuință, atenția.

Din aceste considerente, între seniorii Uricaniului și echipa social-democrată din acest oraș, amiciția este una fără dubii și fără interese ascunse. Acest lucru s-a simțit și astăzi, când la Uricani, Organziația locală a PSD Uricani i-a invitat pe membri care au ajuns la o vârstă respectabilă, la o șuetă ș un pahar de vorbă la Casa Amicii, pentru a sărbători astfel împreună, ca-ntr-o adevărată familie, Ziua Internațională a Vârstnicilor.

”Astăzi este o zi specială, cea în care vârsta înaintată a fost celebrată la Uricani. Cu această ocazie, doresc să le transmit din tot sufletul pensionarilor din echipa noastră un sincer „La mulţi ani !” La Mulți ani, tuturor seniorilor din orașul Uricnai și din toată țara, pentru că nu trebuie să uităm că marcăm această zi specială nu doar pentru seniorii noştri, ci pentru toţi cei cărora trebuie să le arătăm respectul şi preţuirea noastră pentru eforturile şi realizările lor de-a lungul vieții. Dragi seniori, vă urăm din toată inima multă sănătate, o viaţă mai bună şi, împreună cu generaţiile ce ne urmează, să dăm ani vieţii, şi mai ales viaţă anilor ! Dumnezeu să vă binecuvânteze !”, a spus Dănuț Buhăescu, primarul orașului Uricani.

În cadrul evenimentului de la Uricani, organizația locală a PSD a oferit și o serie de cadouri unor oameni reprezentativi pentru întreaga comunitate din orașul Uricani.

La eveniment, alături de întreaga echipă de conducere a PSD Uricani a fost prezent și președintele executiv al Organziației județene a PSD Hunedoara, senatorul Cristian Resmeriță. ”M-am simțit excelent alături de oamenii din această categorie socială specială pentru mine și pentru noi toți, care sunt pensionarii. M-am bucurat să constat că oamenii apreciază corect deciziile pe care, la nivel de Guvern și Parlament, am reușit să le luăm pentru pensionarii din România, dar și pentru cei din Valea Jiului în mod special. Le-am urat și eu seniorilor Uricaniului, la ceas de săbătoare, La mulți ani, sănătate și viață frumoasă”, a declarat senatorul Cristian Resmeriță.

Sărbătoarea dedicată seniorilor din Uricani a devenit de ani buni un punct de reper pe agenda activităților politice desfășurate de organizația locală a PSD.