PRM Hunedoara și-a stabilit ținta pentru europarlamentare: 6000 de semnături pentru susținerea candidaților proprii

Home Politică PRM Hunedoara și-a stabilit ținta pentru europarlamentare: 6000 de semnături pentru susținerea candidaților proprii
PRM Hunedoara și-a stabilit ținta pentru europarlamentare: 6000 de semnături pentru susținerea candidaților proprii

Filiala județeană a PRM Hunedoara și-a stablit o țintă ambițioasă în pregătirea alegerilor europarlamentare de anul viitor. Astfel, potrivit președintelui PRM Hunedoara, Emanoel Andronache, PRM estimează că va strînge, numai în județul Hunedoara, peste 6000 de semnături de susținere pentru candidații propuși de acest partid în vederea participării la alegerile europarlamentare.

De asemenea, informează liderul PRM Hunedoara, în perspectiva alegerilor locale din iunie 2020, PRM garantează că va avea candidați de primar pentru toate orașele și municipiile din județ.

Potrivit unui sondaj de opinie realizat la comanda PRM pentru evaluarea cotei politice actuale, surpriza este că liderul județean al PRM Hunedoara este mai bine cotat în perspectiva unei candidaturi la funcția de primar într-un alt oraș decât cel de domiciliu. ”Da. Este adevărat acest lucru și vom prezenta toate datele acstui sondaj în cadrul unei conferințe de presă pe care vrem să o susținem la Deva, la finalul acestei luni. În ceea ce mă privește nu exclud varianta unei candidaturi pentru alegerile locale din 2020 dar nu la Petrila, ci într-un alt oraș din Valea Jiului”, a declarat Emanoel Andronache, președintele organziației județene Hunedoara a PRM.