Se toarnă asflat nou pe Bulevardul Tudor Vladimirescu din Lupeni

Home Administrație Se toarnă asflat nou pe Bulevardul Tudor Vladimirescu din Lupeni
Se toarnă asflat nou pe Bulevardul Tudor Vladimirescu din Lupeni

Lucrările de modernizare a infrastructurii rutiere din municipul Lupeni se derulează în ritm altert, iar drumarii acționează în aceste zile frumoase de toamnă pe mai multe șantiere deschise pe raza municipiului Lupeni.

Astfel, după ce zilele trecute au fost demarate lucrăi de asfaltare pe drumurile din cartierul Ștefan și pe strada Pomilor (alternativa rutieră de acces spre stațiunea Straja), astăzi au demarat lucrările de turnare a covorului de asfalt și pe bulevardul Tudor Vladimirescu, principala arteră rutieră de pe centrul municipiului Lupeni. Primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță consideră că acest proiect edilitar este unul dintre cele mai importante și cele mai ambițioase programe de acest fel derulate în Lupeni, după Revoluție. ”Am început astăzi derularea celui mai mare proiect de investiții din municipiul Lupeni, ASFALTAREA integrală a Bulevardului TUDOR VLADIMIRESCU. Pentru acest an, ne-am propus să finalizăm turnarea covorului de asfalt pe porțiunea pe care am decopertat-o la începutul acestei luni, respectiv de la CAP la Spitalul Municipal, urmând ca anul viitor să găsim soluții pentru a încheia programul de reabilitare și pe acest drum până la intrarea în Lupeni dispre Vulcan. Odată cu finalizarea acestui drum, practic municipiul Lupeni beneficiază de o arteră de tranzit reabilitată integral”, spune primarul Lucian Resmeriță.

Acesta mai arată că preocupările administrației locale pe care o conduce au fost cu prioritate îndreptate spre reabilitarea și modernizarea drumurilor din municipiul Lupeni, a cărilor rutiere și pietonale, a parcărilor, a parcurilor și zonelor verzi. ”Ne-am dorit cu toții, și noi ca administratori ai municipiului Lupeni, dar și cetățenii Lupeniului și cei care tranzitează sau vizitează municipiul Lupeni să avem drumuri bune și foarte bune, să avem trotuare moderne, parcări mai multe și parcuri frumoase. Am acționat cu responsabilitate în această direcție și iată să rezultatele n-au întrziat să apară. Știu că mai sunt încă multe lururi de făcut pentru a aduce infrastructura locală la standardele pe care ni le dorim, dar pot să-i asigur pe cetățeni că acționăm cu toată responsabilitatea, desigur și în funcție de bugetul pe care-l avem și pe care-l putem direcționa spre acest gen de lucrări, pentru a face tot ceea ce trebuie făcut în acest sens în municipiul nostru”, a mai precizat primarul Lucian Resmeriță.