Costel Avram: ”Biroul Teritorial al Consiliului județean Hunedoara își dovedește utilitatea”

Home Administrație Costel Avram: ”Biroul Teritorial al Consiliului județean Hunedoara își dovedește utilitatea”
Costel Avram: ”Biroul Teritorial al Consiliului județean Hunedoara își dovedește utilitatea”

Noul program de audiențe stabilit de conducerea Consilului județean Hunedoara pentru Biroul Teritorial deschis recent la Petroșani a debutat astăzi, când relația cu publicul a fost girată de administratorul public al județului Hunedoara , Costel Avram.

Acesta a confirmat, prin intermediul unei postări pe pagina sa de socialzare că în cursul acestei dimineți a avut o zi plină în cadrul programului de audiențe astabilit de conducerea instituției. ”M-am întâlnit aici cu primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi, cu care am discutat o serie de probleme punctuale privind municipiul Petroșani și modul în care Consiliul județean trebuie și poate să sprijine inițiativele locale. M-am întâlnit și cu cetățeni ai Văii Jiului care au venit să semnaleze o serie de probleme cărora vom căuta să le găsim rezolvare și am avut o serie de întrevederi cu reprezentanți ai presei locale, cărora le mulțumesc și cu acest prilej pentru interesul lor față de problemele comunităților și pentru că ne ajută să informăm cetățenii cu privire la activitatea Consiliului județean Hunedoara”, a declarat Costel Avram.

Tot aici, la sediul Biroului Teritorial Petroșani al CJH a avut loc și o întâlnire de suflet a administratorului public Costel Avram și a primarului Tiberiu Iacob Ridzi cu  echipa Salvamont condusă de Toma Coconea. ”I-am felicitat pe membri acestei echipe pentru rezultatul deosebit obținut la concursul internațional de salvare montană din Italia, unde au obținut locul III în lume”, a precizat Avram. 

Acesta apreciază că, potrivit declarațiilor făcute încă de la momentul inaugurării Biroului Teritorial de la Petroșani al Consiliului județean, aceasta deja își dovedește utilitatea, în relația directă cu cetățenii și autoritățile locale din Valea Jiului.