Zeci de mașini de epocă vor fi expuse la Retroparada Toamnei de la Deva

Colecționarii mașinilor de epocă se vor reuni la Deva, pentru ediția din acest an a evenimentului ”Retro Parada Toamnei 2018” eveniment organizat de Retromobil Club România, în parteneriat cu Serviciul Public Administrare Cetate Deva și Primăria Municipiului Deva.

Mașinile de epocă vor fi expuse în Piaţa Unirii (în faţa Primăriei Deva), sâmbătă 20 octombrie 2018, între orele 10:00 – 13:00, între orele 10:00 – 13:00. Evenimentul își propune să reunească posesorii și pasionații de automobile și motociclete de epocă din judetul Hunedoara. La expoziție pot participa autovehicule cu vechimea mai mare de 30 de ani, cu sau fără atestat istoric, aflate în stare bună estetică și tehnică.

Printre mașinile istorice așteptate la eveniment se află și un Renault din 1921, aflat în perfectă stare de funcționare, dar și autovehicule istorice de fabricație românească sau străină.

Devenii sunt așteptați de către organizatori să admire ,,bijuteriile pe patru roți” care se vor afla doar pentru câteva ore, în orașul de la poalele Cetății.

,,Retro Parada Toamnei 2018” se organizează concomitent în aproximativ 40 de orașe din România.