Un nou teren de sport cu spațiu de joacă pentru copii prinde contur la Lupeni

Home Administrație Un nou teren de sport cu spațiu de joacă pentru copii prinde contur la Lupeni
Un nou teren de sport cu spațiu de joacă pentru copii prinde contur la Lupeni

Chiar dacă din punct de vedere financiar au o valoare ceva mai puțin însemnată comparativ cu alte investiții publice, valoarea sentimentală a proiectelor edilitare care îi au ca destinatari pe copii ocupă un loc esențial în activitatea administrației locale de la Lupeni și a primarului Lucian Resmeriță.

Acesta este motivul pentru care, cu fiecare nou spațiu de joacă sau teren de sport nou amenajat sau reamenajat pe raza municipiului Lupeni, satisfacțiile ediilor, la fel ca și ale copiilor și părinților acestora, sunt pe măsură. În aceste zile, pe raza municipiului Lupeni se derulează un nou proiect de acest fel care are ca obiectiv construirea unui teren de sport și amenajarea unui loc de joacă pentru copiii care locuiesc în cartierul Bărbăteni, mai exact în zona blocului 60.

”Continuăm lucrările de amenajare a terenului de fotbal și locului de joacă pentru copii din zona blocului 60 din cartierul Bărbăteni. Răspundem în acest fel cererilor primite de la cetățenii care locuiesc în această zonă și care au solicitat să facem această investiție, pentru care am răspuns, firesc, în mod favorabil. Ne dorim ca, în perioada următoare, să reușim să realizăm cât mai multe astfel de investiții care-i au ca principali destinatari pe copii, pentru că în activitatea mea de cadru didactic, dar și ca părinte, am văzut cât de importante sunt locurile de joacă și terenurile de sport pentru orice comunitate”, a declarat primarul Lucian Resmeriță.