O nouă campanie de colectare a deșeurilor electronice la Petroșani

Home Administrație O nouă campanie de colectare a deșeurilor electronice la Petroșani

Cetățenii din municipiul Petroșani vor avea ocazia să participe la o nouă campanie de informare și colectare a deșeurilor provenind din echipamente electrice și electronice, care va avea loc în Petroşani – 27 octombrie 2018, sb deviza ”Protejează-ți sănătatea şi mediul în care trăieşti! ”

Organizatorii campaniei – Primăria și Consiliul local Petroșani împruenă cu Serviciul Local de Colectare Hunedoara, oferă cetățenilor în cadrul acestui eveniment servicii gratuite de colectare a deşeurilor electrice. Acțiunea are şi caracter educativ cu privire la importanța colectării aparatelor electrice vechi sau stricate, fiind susținută de Asociația Română pentru Reciclare – RoRec.

Puncte de colectare la care pot fi predate deșeurile electonice vor fi amplasate în fața Casei de Cultură, respectiv la Piața Dacia din cartierul Aeroport.

Organizatorii informează totodată că toți participanții la această campanie vor primi tichete de tombolă prin intermediul cărora pot câștiga premii după cum urmează: Cafetieră (2 buc), fier de călcat (2 buc), Mixer (1 buc). Extragerea biletelor câștigătoare va avea loc pe data de 27.10.2018, ora 17:30 la sediul Primăriaei municipiului Petroșani.