Rugbyștii de la Știința Petroșani au confiscat locul I în DNS

Sportul cu balonul oval a redevenit ”rege” în cadrul activităților sportive derulate sub sigla clubului sportiv Știința Petroșani, club coordonat de Universitatea din Petroșani.

Asfel, rugbyștii de la Știința Petroșani rămân lideri de necontestat ai clasamentului din actuala ediție a campionatului DNS la rugby în 15, poziție pe care au ocupat-o încă din 25 august 2018 și pe care o păstrează de 10 etape. O altă performanță consemnată în palmaresul rugbyștilor de la Știința Petroșani în actuala ediție de campionat este aceea că în ultimele 6 întâlniri pe terenul de sport, reprezentanții ”florii de colț” au ieșit de fiecare dată învingători. Ultimul rezultat demn de aprecierea iubitorilor sportului cu balonul oval a fost consemnat chiar astăzi la Arad, unde Știința Petroșani a învins CSUAV Arad cu scorul de 61-7 !

”În calitate de coordonator al actvității CSU Știința Petroșani, dar și ca suporter al echipei de rugby a Universității din Petroșani, sunt bucuros și mândru de faptul că în acest an special pentru Universitatea noastră, pentru Știința Petroșani, pentru rugbyul din Valea Jiului, această echipă de oameni pasionați și dedicați sportului reușesc să ridice ștacheta evoluției de pe teren la un asemenea nivel de performanță. Vreau să-i felicit pe sportivii noștri, pe antrenori și pe toți cei care dau din nou viață rugbyului de performanță la Petroșani, sub culorile Științei. Și sunt convins că drumul spre victoria deplină în actuala ediție de campionat, la rugby în 15, ne este de pe acum unul favorabil. Succes, Știința Petroșani !”, a declarat prof.univ.dr.ing. Eduard Edelhauser, prorector al Universirății din Petroșani.